TJÄNSTER

Däck & Fälg

Hos oss finner du ett brett utbud av däck från världsledande varumärken. Så som Michelin, Continental, Nokian etc. Det finns mycket att tänka på när man ska köpa nya däck. Oavsett om du behöver vinterdäck eller sommardäck. Alla däck har olika kvaliteter och egenskaper. Mjukare däck ger bättre grepp men slits fortare. Styvare däck ger bättre stabilitet men sämre komfort då du känner av vägens ojämnheter mer.

Välj däck utefter det väglag du mestadels kör på. Behöver du hjälp eller råd får du gärna kontakta oss. Oavsett vilket däck du väljer så har vi vad du är ute efter. Ett smart tips är att inte snåla på säkerheten. Dina däck är den enda kontakten som din bil har med vägen.


Se priser

Service & Reperation

Vi följer alltid tillverkarens servicerekommendationer och använder oss av originaldelar. Det innebär att din nybilsgaranti alltid gäller efter service hos oss. Arbetet utförs alltid av en för arbetet kvalificerad mekaniker/tekniker.

Första steget av service hos oss är vår fordonskontroll. Fordonskontrollen innehåller en djup och grundlig kontroll av allt som har med din säkerhet att göra. Sedan påbörjar och avslutar vi servicen och tar kontakt med kunden om vi skulle upptäcka något fel. Beroende på vilken typ av fel som vi upptäcker så finns det vid önskemål möjlighet att få felen åtgärdade under samma dag, i annat fall hittar vi en tid som passar kunden bäst. Ingen reparation sker utan godkännande ifrån kunden. Istället får du alltid ett fast pris innan service eller reparation påbörjas för att slippa en obehaglig chock vid betalning.


Se priser

Diagnos & Felsökning

Lyser din motorlampa, låter din bil märkligt eller upplever du något som känns fel under körning? Ingen fara, ditt problem är inget problem för oss. Vi har erfarenheten, utrustningen och skickligheten för att hitta felet.

Bilar går sönder och fel uppstår. Då behövs det en felsökning för att kunna avgöra var felet ligger, för att sedan kunna reparera det. Vid vissa fall räcker det med en felkodsavläsning och andra fall måste man felsöka vidare. Tiden för felsökning och typen av felsökning som behövs beror helt och hållet på felet. Vi håller alltid kunden upprättad om tid och pris för att sedan få ett godkännande till att fortsätta. Du som kund får alltid en prisuppgift innan någon reparation påbörjas.


Se priser

Däckhotell

Du sparar plats i ditt garage eller källarförråd. Du sparar tid genom att låta oss ta hand om dina däck. Du slipper smutsa ner dig och din rygg mår bättre. Vi vårdar och förvarar din däck när du inte behöver dem. I en miljö som minimerar både slitage och åldrande. Det resulterar i ökad livslängd av dina däck och mer pengar i din plånbok i form av längre perioder mellan däckbyten.

Du bokar tid hos oss för hjulskifte i samband med förvaring, vi tar sedan fram dina hjul och kontrollerar mönsterdjup och däcktryck. Upptäcker vi då att dina däck är i dåligt skick tar vi kontakt med dig i god tid för en öppen diskussion kring dina däckbehov. Vi har även drop in på däckhotell. Vi rekommenderar dock att du bokar tid i förväg för ett smidigare skifte i samband med förvaring.


Se priser

Fordonskontroll & Besiktning

Kör en säker bil och undvik problem på vägen!

Syftet med en fordonskontroll hos Dennis & Stefan Bil & Däckservice är att du ska köra en så trygg och bekväm bil som möjligt. För att uppnå det så uppmärksammar vi minsta detalj under våran kontroll. Med en syn både ur ett service- och säkerhets- perspektiv provkör vi din bil och kontrollerar bland annat belysning, vätskenivåer i motorrum, handbroms, broms, bromsslangar, bromsrör, bränslerör, däck, stötdämpare, fjädrar, styrleder, spindelleder, länkarmar, bussningar, stag, avgassystem, upphängningar, fästen, chassi, drivaxlar, damasker, dragkrok, rost etc. Som sagt, vi uppmärksammar minsta detalj under våran fordonstroll. Kör en säker bil, gör din fordonskontroll hos Dennis & Stefan Bil & Däckservice!


Se priser

Vi är professionella.
Se hur vi jobbar


Boka tid


Du ringer in eller mejlar till oss för att boka en tid som passar er

Lämna in bilen


Ni kör in bilen till oss eller att vi hämtar upp den ifall den ej är körbar.

Vi åtgärdar felen


Vi felsöker bilen och återkommer med ett pris innan vi påbörjat service/reparation.

Ni hämtar bilen


Efter service hos kan ni då hämta bil eller få den levererad inom Malmö.